Crowdfunding voor Kindertuin Ketelbinkie

Kindertuin Ketelbinkie: een grote, groenblauwe oase van speelplezier, rust en ontspanning in Wielwijk. Dat is wat scholen De Fontein, De Albatros en SDK Kinderopvang willen bereiken met de gezamenlijke vergroening van hun schoolpleinen. Niet alleen voor de eigen scholieren, maar ook voor kinderen in de buurt.

Ook buurtbewoners en mensen met een beperking uit het naastgelegen zorgcomplex zijn er welkom. Kindertuin Ketelbinkie wordt een veilige en gezonde plek om te spelen en te ontspannen. Met onder andere een boomstammenbrug, touwoversteekplaats, klim- en klautertoestel en bouwspeelpaats. Ook komen er een loopbrug, kruiptunnel, vlaggenmasten schip, een boomhut, plantenkas en buitenkeuken. En een rolstoelvriendelijke WaterZandTuin.

Het Europese project Life Critical draagt financieel bij. Maar er is meer geld nodig. Daarom hebben de scholen een crowdfundingsactie opgestart. De actie loopt tot 9 juli 2021. Doel is om € 10.000 bijeen te brengen. Help jij mee met een donatie? Gaaf! Dat kan via deze link